Melyik idegesít jobban, a kutya ugatás, vagy a kisbaba ordítás/sírás?
Szeretem a gyerekeket és a kutyákat is. Gyerekünk sajnos nincs, nem lehet. 2 kutyánk van panelban. Elég csendesek. Van hogy néha ugat a felettünk lakó labrador, nem túlzottan zavar, de mikor korán reggel hisztizik a kislány a liftet várva az anyjának hogy nincs kedve oviba menni attól falnak megyek. És anyuci tűri akár 5 percig is ha a lift lassan ér oda, még csendre sem inti, minek is hiszen 1 órája feküdtem le éjjeles műszak után, mi a francért akarnék aludni, pihenni nappal?...
Gyerekbőgés rohadt idegesítő, persze nem ha fáj a hasa a picinek, vagy megüti magát, annak oka van, de a hisztis műbőgés könny nélkül, az nagyon!
Kutyaugatás csak akkor ha 10 percnél tovább tart és éjjel, vagy pihenő időszakomban. Én a mieinket csendre intem ha vakkantanak.
gyereksírás. rühellem a gyerekeket, nem bírom őket elviselni.
szerencsére egyiket se kell sokat hallgatnom, tekintve, hogy az én kutyám alig ugat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!