Melyik idegesít jobban, a kutya ugatás, vagy a kisbaba
ordítás/sírás?
Egyértelmű, hogy a gyereksírás...
De persze ha a kaukázusi németjuhász kutyánk rákezdi, és vagy 1 órahosszáig ugat (mert ha jön valaki hozzánk, akkor egyfolytába ugat), nh akkor az kikészít, de nagyon -.-"
2011. aug. 30. 13:15
a gyereksírás sokkal jobban ki tud készíteni pedig szeretem a babákat!
furcsa módon a kutyaugatás egyáltalán nem zavar:D
2011. aug. 30. 13:22
gyereksírás... de ennek oka van, a gyerek azért sír, hogy a felnőtt felfigyeljen rá, nyilván direkt alakította úgy a természet, hogy az embergyerek sírására az ember/felnőtt figyel fel jobban - pont azért, hogy segíteni tudjon neki. Amúgy a cicák tudnak úgy nyávogni, ami majdnem olyan, mint a gyereksírás...
2011. aug. 30. 13:23
gyereksírás,bár még énis gyerek vagyok :) de a szomszédnak nemrégen lett gyereke és folyton sír főleg este sír!Ha a kutyám ugat mondom neki hogy:Nyugi,vagy csönd és akkor vége a gyereknek nem lehet ezt mondani...
2011. aug. 30. 13:31
na, akkor most tegyük fel ezt a kérdést a család kategóriában is :D
ott mindenki azt fogja mondani a "kutyaugatás"
2011. aug. 30. 13:31
Engem is a gyereksírás tud kiakasztani!
2011. aug. 30. 13:35
17/38 A kérdező kommentje:
2011. aug. 30. 13:43
Mindkettő...
A szomszéd kutyák megállás nélkül ugatnak, őrület!! Éjjel is, folyton. Legszívesebben megrángatnám őket.
Amúgy normál esetben se a gyereksírás, se a kutyaugatás nem okoz gondot, de ami már ilyen "túlzásba vitt", az igen, bármelyikből. (És ez természetesen minden másra is igaz. Nem bírom az állandó hangoskodást... Pl.: nagyon hajnali fűnyírás, kertben ordítozás indokolatlanul, stb.)
2011. aug. 30. 13:49
Gondolom egyikőtöknek sincs még gyereke. Nem mindegy, sír-e, vagy hisztizik. Higyjétek el, a hiszti idegesítőbb- A boltban meg szerintem senki nem hagyná ott a vásárolt cuccot, csak mert sír a gyerek és mást idegesít... ja a rendelőbe meg valószínű pont azért ment az anyja a gyerekkel, mert valami baja van és nyilván sír, ha beteg. vagy ha a hisztiről van szó, akkor azt én is utálom, ha valaki még csak rá sem szól a gyerekére. Viszont a hiszti az mindenkit idegesít, ne aggódjatok, mert a gyerekek egy olyan hang frekvencián nyomják mindezt, amiről tudják, hogy rohadt idegesítő! Szoval minent összevetve engem sokszor inkább a szülő idegesít, mert minden gyerek olyan, mint amilyenre a szülei nevelik... szoval a szzülő tehet mindenről, ha a gyerek nem tud viselkedni!!!
2011. aug. 30. 13:53
Kapcsolódó kérdések: