Hogyan jöjjek rá, hogy a kutyám (spániel) hányadik hónapban van? Mikor fog elleni?
Itt leírnak mindent, az egész oldalt olvasd el mert nagyon szükséges ilyenkor:D:
2hónapig vemhesek a kutyák, de elhúzodhat 70napig is!(de ez nagyon ritka), de fenti honlapon megtudtsz mindent!
24 naposan kellene megcsináltatni az első ultrahangot, abból majd többet fogsz tudni. Aztán 30 nap körül kellene kapnia féreghajtót, meg ha jól tudom a 40-50-edik nap körül is. A második félidőtől kölyök táppal kellene etetni (jó minőségűvel)
Szépen elmész egy állatorvoshoz, és megbeszéled vele a részleteket, megnézi a kutyádat, és elmondja a további teendőket. Majd megmutatja hol tudsz beszerezni elletőládát, infralámpát, stb.
"Milyen oltásokat? Herpesz vírus ellen oltva volt a szuka? A vemhesülés előtt volt újraimmunizálás?"
Omg-.-" szerinted milyen oltások?
Herpesz vírus ellen, úristen mikezek már, az én kutyám 1éve ellet és nem kezeltem semmivel sem!!!
újramicsoda?
A válasz írója 48%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:22
Büszke lehetsz magadra, igazi felelősségteljes ember vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!