Hogyan tanítsam szobatisztaságra suli mellett is?
szia 11éves lány vagyok.nekem van 1 csivava kiskutyusom pont ma lett az h 1 éve van nálunk . És mi így szoktttuk szobatisztaságra: ha pisilt vhova vagy kakilt akkor rá kell ütni a fenekére egy picit és NE NAGYOT az nagy kutyáknál lehet de a kiskutyák törékenyek. ha nem pisilt sehová akkor meg dícséret meeg simogatod esetleg juti falit adsz neki ha van. az én kutyám nagyon válogatos . vettünk neki 3kg-os teljes kiörlésü tápot és nem eszi meg. de amit a bnőmék adnak csirke és marha husisat azt igen. lehet h nem tetszik neki az íze???? ezt nem tudod?? ja és NE VIDD KI KÉSŐN A KUTYÁT.Mármint úgy későn h reggel amikor mész suliba kelj föl 6kor vagy nem tom és vidd ki . de amikor nincs suli akk vidd ki 9kor és tudni fogja h akkor kell neki pisilni és kakilni. megfogja szokni .
Örültem hogy segíthettem!! Üdv.Niki
milyen fajta kutyád van és hány éves? első válaszoló vagyok
Üdv.Niki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!