20-30ezer környékén milyen fajtákat lehet kapni amik
egészségesebbek (nagytestű)?
Figyelt kérdés
Helósztok. Szóval van egy kertje a családnak ahol van egy idős keverék kutya. Sajnos már nem sokáig fog élni meg igazság szerint hogy is mondjam már eléggé le is van pukkanva látszik rajta hogy öreg. Ha elpusztul akkor szeretnénk majd másik kutyát oda őrzésre és most szeretnék olyat ami nem keverék. 20-30ezer forintot szánnék rá, mert ki a kertbe nem kell díjnyertes kutya. Tudom hogy például a labradorok azok túltenyésztettek de olyan nem is kéne mert az nem igazán olyan hogy védi a portát. Milyen kutya fajtát tudnátok nekem ajánlani? Akár hírdetést is.Szóval:
* max 30 ezer
* közép vagy nagy testű (szőr mindegy mert háza lenne a mostani is rövid szőrű)
* őrizze a portát, de azért a családdal ne legyen probléma, persze nevelnénk mi meg ilyenek
menhelyen nem csak 10 éves és 2hónapos kutyák vannak..ilyen őrző-védő kutyákat meg nem vennék ennyiért ezek aztán ha nem olyanok ahogy a hirdető leírta (mivel az a célja h eladja a kicsiket)akkor aztán ha az ilyenek pár év múlva bekattannak megnézheted magad
esetleg?---sztem cuki.meg amúgy is milyen kutyaszerető vagy Te??!!ha csupán azért nem kell egy kutya mert nem tetszik a külsője..
2011. aug. 29. 17:29
13/50 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy volt nekünk egy németjuhászunk elkellett altatni és ez megviselte a családot nem mennének bele mégegybe. De az a másik hírdetés a dobermannos szerintem elég jól nézett ki. Találtam egyet 45ért is ahol a szülőknek vannak törzskönyvük de az már nagyon drága.
2011. aug. 29. 17:31
14/50 anonim válasza:
te tudod..csak ne csoálkozz késöbb..a barátom is megjárta. rotival...
2011. aug. 29. 17:32
15/50 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyosak remélem jó gazdájuk lesz ha már az előző kidobta, de írtam hogy nem szeretnék keverék kutyát most. Azt hozhatnék innen a szomszéd telekről is...
2011. aug. 29. 17:34
16/50 A kérdező kommentje:
Igen rotit pont ezért nem akarok sok rosszat hallottam róluk ezért nem akarok csak olyat ami úgy egészségesebb nincs annyira túltenyésztve.
Nem értem, ha te 45 ezret sokallsz egy törzskönyves(?) kutyára, akkor mi lesz később, ha ne adj isten hirtelen több tízezres állatorvosi ellátásra szorul...
2011. aug. 29. 17:36
19/50 A kérdező kommentje:
Kifizetném persze ha baja lenne egyébként abban a hirdetésben sem írja csak azt hogy oltás és féreghajtása van a kölyköknek. A szülők rendelkeznek papírokkal. Nekem a 45ezer forint drága ahhoz hogy egy hétvégi házban legyen kint a kutya. Ennyi.
2011. aug. 29. 17:39
20/50 anonim válasza:
Ilyen árban nem kapsz jó kutyát, csak túltenyésztettet. A sznobságodat meg félre kellene tenned, ha már eleve gőzöd sincs arról, hogy milyen fajtát szeretnél, akkor felesleges fajtatiszta! Azért meg végképp felesleges, hogy kitedd a kert végébe ugatni. Ezzel a hozzáállással nagyon meg fogod szívni, de meg is érdemled!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!