Ugyanitt egyszer én azt kérdeztem, hogy Westie tulajdonosok írják meg a saját tapasztalataikat, mert szeretnék venni egy kölyköt. (más fajta kutyám már volt) És volt aki majdnem megölt, hogy ilyen kutya nem nekem való, ha itt kérdezgetek. Azóta sincs Westie-m. Tőled kérdezhetek? Bár tudom, hogy nem segítettem semmit.
2011. aug. 29. 13:03
12/23 anonim válasza:
általában 2 óránként szopnak és 1 hónapos korban már lehet nekik áztatott tápot adni mi mindig az eukanuba puppy small-t vettük ( ezt 1hónapos kortól 12 hónapos korig lehet adni)aztán ezt naponta 3szor kapták eleinte nem nagyon ették de pár nap elteltével már csak zabálták :) .. 6 hetes korban pedig az első oltást adatuk be nekik..aztán már eladtuk a kicsiket..ha bármi kérdésed van írj privibe..
2011. aug. 29. 13:23
13/23 anonim válasza:
Nagyon előre ugrottatok! Ez a téma nem ott kezdődik, hogy "mit kell csinálni miután megszülettek", hanem ott, hogy "mit kell csinálni a fedztetés előtt".
Utóbbira a válasz:
- egészségügyi szűrések örökletes betegségekre mindkét szülőnek (hány westi kínlódik az allergia miatt!)
- kiállítások
- tenyészszemle
- kennel név kiváltás
- megfelelő kan keresése
2011. aug. 29. 13:36
14/23 anonim válasza:
Törzskönyves a kutyád? A szűrővizsgálatok, és a tenyészszemle megvan? Ha igen, akkor lehet belekezdeni tanulgatni a dologba, egyébként nem érdemes. A vemhes szuka egy pénznyelő. Amíg vemhes, az otvosi vizsgálatok, ultrahang, netalántán ha komplikációk lépnek fel abba, is jó sokat lehet belefizetni. Aztán ki kel pengetni az orvost is, aki levezeti a szülést, anyának, és a kicsiknek féreghajtó, oltások, és azért 8 héten keresztül etetni is kell valamivel a kölyköket, nem? Ja, és el ne felejtsem, ha törzskönyvet váltasz ki nekik az is plusz pénz. És mi van, ha rád marad az alom fele? Akkor mit csinálsz? Menhely? Szerintem ne kezdj bele...
2011. aug. 29. 13:40
15/23 anonim válasza:
És az összes kicsit kötelező chipeltetni, akkor is, ha ingyen elajándékozod!
2011. aug. 29. 13:44
16/23 anonim válasza:
"És az összes kicsit kötelező chipeltetni, akkor is, ha ingyen elajándékozod!"
ha a kutyád tenyészszemlés és mentes örökletes betegségekről amit állatorvos igazolt is akkor elkezdhetsz keresni hozzá egy kant... ha nem akkor ne játssz tenyésztőt így is sok a westie plusz nagyon csúnya örökletes betegségei vannak a fajtának amit ha nem szűrtök le akkor lehet az összes kölyök örökölhet..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!