Viszkető sebre lehet valamit tenni?
Figyelt kérdés
Megharapták a kutyám oldalát, össze kellett varrni. Még egy hétig lesz rajta a gallér, de szegény már most meg van őrülve. A hátsó lábával is vakarná, de szerencsére nem éri el. Szoktam neki vakargatni a seb körül, azt nagyon élvezi és meg se mozdul, de nem tudom egész nap vakarni. Műtétkor nem kérdeztem a dokit, mert nem is gondoltam erre, most meg nem érem el. Valami csillapíthatná ezt neki vagy esetleg felgyorsítaná a gyógyulást? Aloe vera zselére gondoltam, egy másik kutyánk azt kapott, mikor sebes volt az arca és nagyon jót tett neki. De ez most összevarrt seb, nem merem rákenni. Szerintetek?2011. aug. 28. 12:07
1/4 anonim válasza:
Szerintem jó az aloe, csak a környékét kenegesd, nehogy belemenjen a sebbe szegénynek. Vagy esetleg még a bepanthen, vagy a neogranormon krémek is jók, mindkettő gyerekeknek (is) készült, úgyhogy a kutyusnak biztos nem lesz tőle baja.
Jobbulást!
2/4 anonim válasza:
...egyébként ha viszket neki, akkor már gyógyul, és ez jó:)
3/4 anonim válasza:
Nekem is volt már ilyen. De arra nem kelett galér pedig elég mély és nagy seb volt. Nekem a doki azt mondta hogy had nyalja nem baj még az se havalat leszedi. Szrintem néha te is leveszed ró a gallért de ha szedné a varratot akkor azonnal rakd rá vissza!
4/4 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy jó, de őt ez nem vígasztalja.:) Ráadásul egy 30 kilós "apróságról" van szó, egész nap csak döntöget a gallérjával kínjában. :(
2011. aug. 28. 12:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!