Mit csinálja? Hogy nevelhetném meg a kutyámat?
Figyelt kérdés
Tudom h ezt már elkéstem,mert picinek kellett volna most 1 éves beagle ( nagyon okos kutya ) de mindig szédszed valamit az udvarban pedig sokat foglalkozok vele és szeretetet is nyujtok neki mert imádom.A lényeg az hogy apa azt mondta hogyha nem nevelem meg a kutyámat ne akkarjam tudni hogy mi lesz!(kérlek mindenki a kérdésre válaszoljon)én belehalnék ha elveszteném a kutyámat.az a baj hogy apa isnagyon szereti de ha egyszer felmérgeri magát akkor tényleg elviszi valahova a kutyámat !!!Mit csináljak,javítható mégütöm ez a viselkedés a kutyámnál??tudja hogy ne ő a falkavzér de ha megütöm (amit nagyon nehezen tudok megtenni)akkor vagy azt hiszi hogy játszok és elkezd futni előlem nem veszi komolyan.egy idő után már jön oda hozzám(lapos kuszásban)és bocsánatot kér de ez apának nem elég!!2009. ápr. 17. 18:37
11/11 A kérdező kommentje:
:D
2009. ápr. 19. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!