Jó választás egy cica mellé egy bolognese lakásba? Mikre figyeljek mikor összeszoktatom őket? Hogy kezdjek neki?
Háát, én az atav. macskagyűlölő 5 éves kutyámhoz vittem egy mentett, kóbor macsek csecsemőt. Két hónap azzal tellt, hogy a kutyának minden szemvillanását figyeltem, és kétpercenként mondogattam, hogy NEEEEEM szabad!
A következő 2 hónap a falkasorrend kialakításával tellt, macsek megtanulta, hogy nem pofozzuk fel a kutyát, mert az cicafül vérzéssel jár, kutya megtanulta, hogy kizárással és grabancrázással, ha vérzik a cicafül. Mostanra rend van, fél év kellett hozzá. De CSAK ezt a macskát fogadja el, az összes többi a kertben megmaradt üldözendő vacsorának.
Én ennyit tudtam hozzátenni- nem volt egyszerű, de megérte. Sok függ attól, mennyi idős a bolognese, de szerintem ő nem lesz annyira macskagyűlölő, mint az én labrador-kopó Ebecském.:)
ivartalanított lánycicám van, lassan 2 éves, a kutyus pedig kölyök lenne:)
köszi a válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!