Hol tudnék venni Pomeránai törpespicc kutyát?
ma 12:44
Bocsi hogy OFF-olok de nem lehet 4-6 hetes korba kiskutyát elválasztani!Csak 8 hetesen!Csak a szaporítok szoktak ilyen fiatalon elválasztani!
12:44-től véletlenül se vegyél, ő egy szaporító aki igyekszik tönkretenni ezt a fajtát!
Menj el kiállításokra, ismerkedj tenyésztőkkel! Karácsonyig kevés az idő, mihamarabb kezdj el utána járni!
4 hetesen?? hogy lehetsz ilyen paraszt? jó hogy oda nem adod amint kibújik...
menj el dolgozni te senki, ne egy pár kutyán akarj meggazdagodni. lúzer vagy amugy meg:-)
életképes ember dolgozik.
Én is érdeklődöm a fajta iránt így utána olvastam. Magyarországon alig van hivatalos tenyészet és azoknak a fele nem is frissíti a honlapját. Egyet találtam ahonnan szerintem érdemes lenne kiskutyát választani de vigyázz mert nem egy "tündérbűbáj" a tulaj. Ha elolvasod a gyik részt az oldalán megérted miért írtam.
13.08-kor írónak:
Nem szaporító vagyok,nem is kereskedem a kutyával,és nem is akarom tönkretenni a fajtáját.
Sajnos,az elválasztást illetőleg tévedtem,pontosabban elírtam.
Egyébként most lesz első ízben szaporulat.
köszönöm a privát üzit. nem, nem pirulok. azért nem privi üzizek mert igy gondolom ezért irtam ide.
ha pedig 60 éves elmúltál és tudod használni a netet akkor elég kínos h ennyit nem tudsz a kutyáékról h mikor lehet elválasztani.
azt h "te" akkor szokás nagy betűvel írni ha a tiszteletünket kívánjuk kifejezni. nos én semmiféle tiszteletet nem kívánok feléd kifejezni.tudod miért? mert nem érdekel h pénzért csinálod vagy ingyen adod a kutyákat.
tele van az utca, menhely, sintértelep kóbor, felesleges kutyákkal. minden esetben elítélem a szaporítást. a nem tudás nem ment fel a rossz cselekedet alól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!