Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hol tudnék venni Pomeránai...

Hol tudnék venni Pomeránai törpespicc kutyát?

Figyelt kérdés
Igazából, majd csak karácsonyra szeretnék, de időben szeretném tudni hogy mégis honnan tudnék szerezni.
2011. aug. 26. 12:23
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát keress egy tenyésztőt vagy nézegess hirdetéseket!
2011. aug. 26. 12:25
 2/10 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

Googléba beírod h apróhírdetéssek és ki ad egy párat!

2011. aug. 26. 12:30
 3/10 anonim ***** válasza:

ma 12:44

Bocsi hogy OFF-olok de nem lehet 4-6 hetes korba kiskutyát elválasztani!Csak 8 hetesen!Csak a szaporítok szoktak ilyen fiatalon elválasztani!

2011. aug. 26. 12:47
 4/10 anonim ***** válasza:

12:44-től véletlenül se vegyél, ő egy szaporító aki igyekszik tönkretenni ezt a fajtát!

Menj el kiállításokra, ismerkedj tenyésztőkkel! Karácsonyig kevés az idő, mihamarabb kezdj el utána járni!

2011. aug. 26. 13:08
 5/10 anonim ***** válasza:

4 hetesen?? hogy lehetsz ilyen paraszt? jó hogy oda nem adod amint kibújik...

menj el dolgozni te senki, ne egy pár kutyán akarj meggazdagodni. lúzer vagy amugy meg:-)

életképes ember dolgozik.

2011. aug. 26. 13:32
 6/10 anonim ***** válasza:

Én is érdeklődöm a fajta iránt így utána olvastam. Magyarországon alig van hivatalos tenyészet és azoknak a fele nem is frissíti a honlapját. Egyet találtam ahonnan szerintem érdemes lenne kiskutyát választani de vigyázz mert nem egy "tündérbűbáj" a tulaj. Ha elolvasod a gyik részt az oldalán megérted miért írtam.

[link]

2011. aug. 26. 13:38
 7/10 anonim válasza:

13.08-kor írónak:

Nem szaporító vagyok,nem is kereskedem a kutyával,és nem is akarom tönkretenni a fajtáját.

Sajnos,az elválasztást illetőleg tévedtem,pontosabban elírtam.

Egyébként most lesz első ízben szaporulat.

2011. aug. 26. 13:50
 8/10 anonim válasza:
13.32-kor hozzászólónak köszönöm a "kedves" szavakat.
2011. aug. 26. 14:18
 9/10 anonim ***** válasza:

köszönöm a privát üzit. nem, nem pirulok. azért nem privi üzizek mert igy gondolom ezért irtam ide.

ha pedig 60 éves elmúltál és tudod használni a netet akkor elég kínos h ennyit nem tudsz a kutyáékról h mikor lehet elválasztani.

azt h "te" akkor szokás nagy betűvel írni ha a tiszteletünket kívánjuk kifejezni. nos én semmiféle tiszteletet nem kívánok feléd kifejezni.tudod miért? mert nem érdekel h pénzért csinálod vagy ingyen adod a kutyákat.

tele van az utca, menhely, sintértelep kóbor, felesleges kutyákkal. minden esetben elítélem a szaporítást. a nem tudás nem ment fel a rossz cselekedet alól.

2011. aug. 26. 14:32
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen az értelmes válaszokat! minden álmom ez a kutyus!
2011. aug. 28. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!