gratulálok,sok boldogságot hozzájuk :)
ha nem fajtatiszták sincs gond,mert így legalább nem menhelyen kötnek ki szegénykék :)
Megnéztem az egész hirdetést. Eléggé elriasztónak találom azt a koszos rekeszt, amiben (gondolom) az anyuka ül az egyik képen...
A szuka szőrminősége borzasztó, egy pomerániainak sokkal nagyobbnak kellene hogy legyen, és maga a szőr állása sem stimmel. A picúrok is inkább kis- vagy középspitznek tűnnek számomra (tapasztalatból) mintsem pomerániainak. Nem akarom, hogy azt hidd, hogy én ilyen elfogult kiállítási-pomerániai megszállott vagyok, és ami nem úgy néz ki, az nem kutya. Dehogyis. Csak azt szeretném mondani, hogy a szuka szőr állása is inkább német (kis,közép) spitzes. Bár, nem tudom, hogy mekkora a valóságban a kutya. Azt viszont sejtem, hogy az a rekesz egy "40-es rekesz", tehát 40 centis. A kutya ülve benne a méretét tekintve nagyon nem pomerániais...
Aranyosak a kicsik egyébként, kívánom, hogy ne legyen velük semmi gond, legyetek boldogok, de ne számíts igazi pomerániaira. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!