Egy kuvasz jó őrző-védő kutya lenne?
Figyelt kérdés
2011. aug. 26. 10:54
11/11 anonim válasza:
Hát, nekünk kuvaszunk nem volt sose, de biztosan jó házőrző, és objektumok őrzésére is jó, bár az nem tudom, nem uncsi-e neki.
Én is hallottam az időskori megbolondulásról rémhíreket, de ugyanezt mondják a komondorra is, az viszont volt több is, egyik se bolondult meg. Sajnos nem mind ért meg hosszú időt, de az egyik 13 éves koráig élt. Idős korára rigolyás lett, öregasszonyos, de sose bántott volna minket. Ő erőszak nélkül is átvitte ránk az akaratát.
Szerintem a kuvasz is hasonló lehet, ezért mondják, hogy nagy tapasztalat kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!