Miért mondják az emberek a Husky kutyámra, mikor sétáltatom, hogy kicsi illetve rövid lábú? (képek lent)
:D :)
Biztos szép a tiéd is. Neked milyen kutyusod van?:)
De ari kutyaO.O
Úgy örökbefogadnám:P:D
Egyáltalán nem rövid lábú meg kicsi se!!!
Mért mondanak ilyeneket?:O
Én se tudom miért mondják ezt.:D
Hát az biztos, hogy mindenki a sajátját látja legszebbnek és ez igy is van rendjén.:):D Te nem mutatsz képet a kutyusodról?:)
Azért mondják, mert talán egy kicsit tényleg rövidebb, sorry én is így látom, igen. De attól függetlenül gyönyörű mackó, megzabálom, főleg ezen a szembe ülős képen. Micsoda okos, huncut nézése van :D Zabálnivaló
Szóval gyönyörű kutyád van !
Úgy látszik, hogy fajtán belül is lehetnek kis eltérések, hát hogyne, hát miért ne lehetne. Nem lehetnek teljesen egyformák. És szerintem ez amit én is látok, az abszolút benne van a normális fajtatisztákra jellemző méretekkel. Szóval szerintem ne aggódj!
Mérd meg... Nem tudom, hogy hány centinek kell lennie, de nézd meg, hogy tényleg kisebb-e a kutyád, ha ennyire zavar.
Ránézésre nagyon szép és arányos. Meg amúgy is kit érdekelne, ha nem az... Nem akarsz vele nemzetközi kutyakiállítást nyerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!