Miert nem hajlando enni a kutyam?
Koszonom az eddigi valaszokat!Nem hinnem,hogy kullancs,ugyanis egyreszt van rajta spot-on,masreszt meg soha nem talaltam benne egyet sem,nem is nagyon van a kornyeken,ahol setalunk.
Az etvagya normal esetben valtozekony,valamikor zabal,valamikor meg otthagyja a kajat.Most volt tapvaltas,lehet,ez is kozrejatszik,bar a regit sem szerette tulzottan.
A fogaival semmi kulonos nincs,inni iszik.Egyebkent reggel,mikor meg nem volt nagyon meleg,labdaztunk,akkor rohangalt,jatszott,mint normalisan.De napkozben viszont tovabbra is passziv.Ha hivom,odajon,de nem jatekos egyaltalan,ugy viselkedik,mint egy oreg kutya.
ismételni fogom önmagam: az én kutyám KILTIX nyakörv mellett(egyik legjobb) kapott babéziát úgy,hogy kullancsot nem is láttam benne. Szóval lehet ötletelni, de a helyedben nekem holnap reggel az első utam az állatorvos lenne. Ha csak a meleg,és a táp, akkor mindegy,buksz 1-2ezret a vizsgálaton. Ha babézia, lehet,hogy ezért nem pusztul el a kutyád. Lehet mérlegelni a lehetőségeket.
Az,hogy "ja biztos nem kullancs,mert nem láttam benne,és van rajta spot on" nem opció. Az én állatorvosom már nem mer ajánlani senkinek semmit,mert volt babéziás kutyája(az enyémmel együtt) a legszuperebb nyakörvek meg spot on-okkal együtt. Szóval again: vidd orvoshoz. És ha van hőmérőd, mérd meg a lázát. 38,5 felett kezdj gyanakodni. 39-40-nél már gáz van,akkor meg futás a dokihoz. meg amúgy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!