Miért nem hajlandó enni a kutyám?
Figyelt kérdés
Egy 3 éves snaucerről (nőstény) van szó, Happy Dog NaturCroq-ot kap az anyja, azonnal megeszi , de ő csak megszimatolja majd elmegy, nem hajlandó enni amióta ezt az új féle eledelt kapja. Nem tudom mi lehet a baja... Kérlek segítsetek!!!!2011. aug. 19. 10:22
1/3 anonim válasza:
Nem éhes
Meleg van
Tarts ki és ne kapjon mást.
2/3 anonim válasza:
Lehet hogy csak válogatós a kutyus?
Az enyém is megpróbál válogatni, mert van olyan amit nagyon szeret, és mikor mást adunk neki, akkor felhúzza az orrát és nem eszik. De ha nem kap mást akkor ráfanyalodik.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Ma megpróbáltam rávenni ,hogy egyen, persze nem reggel hanem délben , nagy nehezen megette. De tényleg nem tudom miért nem hajlandó reggel enni....
2011. aug. 20. 10:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!