Szerintetek melyik a jobbik megoldás két kutya esetében? Ha a szukát köttetjük el vagy ha a kant heréltetjük ki?
Összesen 15 ezer lenne a kettő együtt.
A lánynál nagyobb a kockázat a gennyes méhgyulladásra, emlő és mindenféle nemiszervi daganatra. De a fiúknál is fennáll sajnos az idő előrehaladtával a prosztata mindenféle megbetegedése.
15 ezer? Akkor nekem rendesen átcseszték az agyamat. Úgy tudtam, csak a szuka ivartalanítása akciósan(!) 20 rugóba fájna. Na mindegy.
Szóval a lánynál nagyobb a kockázat... akkor azt hiszem, meg is született a döntés.
a szukát mindenképp. drágább, de ha elkap egy méhgyulladást ugyis az ivartalanítani kell csak akkor már drágább és nem halasztható meg veszélyesebb is.
amúgy nem csesztek át ez tényleg ennyibe kerül.
Akkor az utolsó előtti cseszett át?:D
Tökmindegy, sikerült meggyőznöm a többieket, ergo a szuka lesz ivartalanítva. Kösz a válaszokat!
Szerintetek miért tettem be a linket okosok??
Utána már csak egyszerű összeadást kell megejteni. De segítek: 7000+8000 = 15 000 Szvsz.
Kettő 15ezerért tényleg nagyon akciós ár. Az én szuka kiskutyámat ismerős doki ivartalanitotta 12ezerért.
Lehet, hogy gyanakvó vagyok, de én erre az akciós helyre nem vinném a kutyámat.
Az én szukámat 30 000 -t műtötték. 40 kg
Ez normál ár volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!