Flash vagy Fly? Esetleg BLue vagy Sky?
Figyelt kérdés
Szavazást csinálok,hogy kinek melyik név tetszik jobban mert nem tudok dönteni és a családból mindenkinek más tetszik :P Szerintetek? (Sheltie kan)Melyik név illik rá?2011. aug. 25. 10:03
11/26 A kérdező kommentje:
a Sky vezet :D
2011. aug. 25. 10:39
12/26 A kérdező kommentje:
a Fly a 2. és a Flash a 3. :D
2011. aug. 25. 10:39
14/26 A kérdező kommentje:
:D ha nem érkezik több válasz tavaszig (xD) akkor marad Sky ha érkezik akkor eldől :)
2011. aug. 25. 10:45
15/26 anonim válasza:
De igen, most jut eszembe hogy vakut is jelent, de egyben számítógépes formátum is.
16/26 A kérdező kommentje:
ahhaaa értem :)
2011. aug. 25. 10:53
17/26 anonim válasza:
Tavaszig nem nevezitek el a kutyát? :D
18/26 A kérdező kommentje:
nem hanem tavasszal fog megszületni..:D csak már most érdeklődök mivel a sheltie ilyen pörgős aztán azért lesznek ezek közül vmelyik :D
2011. aug. 25. 11:04
19/26 anonim válasza:
Jahhh értem!
Szerintem olyan nevet kellene neki adni, ami felnőtt korában is illik rá... Mert az oké, hogy most olyan übercuki, adunk neki valami cuki nevet, de mégis hogy fog az állni rajta felnőtt korában? :D
20/26 anonim válasza:
Sky vagy Blue :) ( Blue merle lesz igaz??? :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!