Amstaff a háznál és a cicám?
Tegnap örökbe fogadtunk egy amstaffot!15 hónapos,ivartalanított,gyönyörű szép kislány kutyus!
A probléma a következő!A cicánk (5 hónapos,kandúr) pöffeszkedik rá!Ezt tudjuk hogy normális és hogy idő kell mire megszokja a kutyust...
Abban szeretnék tanácsot kérni hogy hogy lehet a leggyorsabban és legkíméletesebben egymáshoz szoktatni őket?
Tudjuk hogy nem két nap,de felnőtt emberek vagyunk,napi teendőkkel és nem érkezünk 0-24ben minden mozdulatukra odafigyelni!:(
Az eddigi felállás az hogy én az egyik szobában a cicával vagyok,ott is aludtunk,a párom a kutyával a másik szobában és a lakás többi részében....résnyire kinyitjuk az ajtót néha,várjuk hogy a cica érdeklődjön...hol pöffeszkedik,hol le se sz*rja...ma reggel már odáig jutottunk hogy egy ágyon voltak,míg a kutyus fel nem ébredt!:)A cica nagyon bízik bennem,így ha ott vagyok ő is bátrabb!Jó ez a technika vagy valami más esetleg?
Köszönöm a segítséget!:)
Ja még mielőtt a kedves válaszolók eltemetnék a macskámat,csak jelzem hogy a kutya jámborabb mint egy birka...
Köszi a válaszokat!
Na hát most a konyha asztalra feltettem a cicát hogy magasabban legyen,hátha úgy nem tart majd annyira a kutyustól!De a kutyus már morog...szerintem csak bosszankodik hogy nem érheti el a cicát,de nem akarom hogy elfajuljon esetleg....várom még a tanácsokat!
Egyébként természetesen mindent megteszünk annak érdekében hogy össze szokjanak!
tök jók amiket írtok csak épp nem kivitelezhető sajna!:S
A cicám ordít szabályszerűen a macskahordozóba....nem bírja hogy be van zárva!Ez kilőve!A kutyának nem tudom meg mondani hogy
"figyelj ilyet még sosem láttál de ne is akard megismerni mert nem szimpatizál veled"....:S
A cicám ahhoz képest hogy kicsi nagyon hisztizik...műbalhé mert ha a szobában van velem,dorombol,eszik,iszik,játszik....szóval marhára megviseli gondolom....:)
Legszívesebben összeengedném de féltem a macskát meg a kutya szemét is....ja és a hely a bújáshoz...hát ilyen hogy ágy alja max vagy szekrény alja de az a baj hogy a kutya úgy is kergetné,ami érthető még sose találkozott macskával!:S
Annyira tehetetlennek érezzük magunkat miközben mindent meg akarunk tenni azért hogy elfogadják egymást!A cica nem mehet mert belehalnék....a kutyát meg nem ezért hoztuk el tegnap....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!