A kutyám megevett egy halcsontot és a torkán akadt. Napok óta köhög és allig eszik! Ti mit tennétek?
A szájába még csak csak, de a torkába, nyelőcsövébe... Kitudja milyen mélyen van az egyrészt, másrészt meg ha eléri is a kérdező a csontot/szálkát, lehet úgy felsérti a kutyus nyelőcsövét hogy több kárt okoz mint hasznot.
Jól írta az egyik válaszoló. Embereknél is ha akkora dologról van szó, akkor elvágják a nyelőcsőben a tárgyat és csak utána emelik ki. Pláne ha még bele is fúródott. ORVOS!! Ha valakinek nem ér meg pár ezer forintot a kutyája élete, hát azt tudom sajnálni.
Amúgy nem ítélkezek, mert véletlen balesetként is előfordulhat ilyen. A mi kutyánk csontot sem kap soha, így én már akkor is frászban voltam három napig, amikor kiszagolta a kaja maradékot a kukában, felborította és kiette a csöves csirke csontokat. Pedig imádjuk a kutyánkat, de sajnos ilyen előfordul, nem tudunk mindent kutyabiztossá tenni, viszont azonnal vinném a dokihoz, ha gond lenne ez nem is kérdés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!