Sajnos bérházban lakunk de nagyon szeretnék egy kutyust! A mellettünk lakó kidobta az 1 éves kutyusát annyira hozzám nőtt, mindig követ! Be szertném fogadni de a szüleim nem engedik! Mindent megpróbáltam mindent mondtam hogy én állom . Mit tegyek?
És képes a szomszéd nap mint nap elsétálni a saját kutyája mellett az utcán???? Roh*dék!!!
Elhiszem, hogy nagyon szeretnél kutyát, én is így voltam vele sokáig!! kóbor kutyákat vittem fel, másét sétáltattam stb. A szülőket elég nehéz begyőzni, esetleg mondd, hogy a zsebpénzed a kutya kajára, oltásra fogod költeni vagy vállalsz valami munkát, hogy legyen pénzed a kutyára stb, szal őket nem fogja terhelni, és persze te viszed le mindig, jobb jegyeket is ígérhetsz, vagy hogy segítesz nekik a házimunkában, vagy nem kérsz semmit karácsonyra névnapra stb.... meg mindent még ami eszedbe jut.
Ha nem megy, akkor próbálj a kutyinak gazdit keresni, szegényke ne kóboroljon egyedül....
Továbbra is győzködd a szüleidet! Mondd el neki hogy mennyire szereted a kutyát, és hogy mennyivel jobb neked vele.
Amúgy kutyát tartani sokkal egészségesebb, mint semmilyen háziállatot sem tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!