Angol Cocker Spániel vélemények?
Egyetértek az utolsóval, nagyon könnyen tanulnak,értelmesek,szépek és persze aranyosak.:)
Nekünk is ilyen volt 6 évig, de mi elrontottuk a nevelését az első naptól fogva ,mikor megkaptuk kisgyerekként.Még kicsik voltunk, ezért nem tudtuk hogyan kell egy kutyát normálisan, kellőképpen nevelni.Nagyon-nagyon rosszul lett nevelve, ezért egy agresszív,makacs és birtokló kutyát kaptunk amikor felnőtt.Egy-kettő példa: nem lehetett elvenni a labdáját mikor nála volt, mert simán megharapott volna (és ezt a harapást nem játékból csinálta volna).Mindent ráengedtünk kiskorában.Bárki elment a ház előtt, megugatta, ha vendég jött hozzánk, akkor felugrált,ha a család ebédelt, akkor addig nyüszített és ugatott az asztal mellett,ameddig nem kapott kaját.Ja, és nagyon elkényeztettük.De ezektől eltérően nagyon szerettem őt, és hiányzik is.Az is biztos, hogy nyáron ilyen kutyám lesz, és őt nevelni fogom,tanultam az esetből.Szóval csak azt tudom ajánlani, hogy ha ilyen fajta kutya mellett döntesz, akkor következetesen neveld!
Remélem azért segítettem. :) Sok sikert!
Utolsó előttivel egyet értek.
Nekem is ilyen kutya van még nem nagy és nehéz volt első napokba magára hagyni szó szerint ha nem voltam ott sírt mint egy kisbaba.Másnap tanítani próbáltam de rájöttem már tudót akor pacsit adni,ülni,feküdni...
Nálunk 2 kutya van és nagyon gyorsan megszokták egymást.Nekünk nagyon félős lett! Nagyon szeret az ölembe leni és simogattassa magát.Egész nap pörög meg se áll!
Nagyon aranyos olyan mint az elemes nyuszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!