Megéri foglalkozni egy kutyával, ha versenyezni, és NYERNI akarok?
Azt tudom, hogy ez nem csak a versenyről szól, mert a kutyának, és nekem is hobbi, kikapcsolódás, együtt töltött idő, foglalkozás, testmozgás.
De, megéri, hogy veszek egy kölyköt, azért, hogy majd ha felneveltem, versenyezni járjak vele, mert én szeretnék itthon egy szekrényt tele serlegekkel, díjakkal?
Mert gondolom, az összes versenyért fizetni kell, nem ingyenes.
Hülye ötlet?
Kedves utolsó: ez hülyeség. Ha valaki egy bizonyos sportra vesz kutyát az már azért veszi, és próbálja a legjobbat venni, h versenyezzen vele, aki meg nem azért indul versenyen h nyerjen, annak kár is. Tudni kell helyén kezelni a dolgokat: minden hiba a felvezetőé és nem a kutyáé - nagyon kis százalékban előfordul h a kutya direkt bunkózik, de az kiszűrhető.
Kérdező: az h láttál már ilyen versenyt meg videókat édes kevés ahhoz h nyerjél..... ezt nem lelombozásból mondom, csak h reálisan tudd látni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!