Miért sántít a kutyám?
Hát nem tudom, több mint fele árért kijönne az orvos, és amint az előzőek leírták, 30.000 forintba kerülne az egész... Így is rengeteg kiadásunk van... :S Épp ez az, anyukámnak diplomája is van, még sem tudunk kezelésekre költeni... Nem szeretnék leállni magyarázkodni, hogy miért nem visszük el a kutyámat doktorhoz, az előző 17:29 kommentátor ezt nem értette meg... Aki meg nem érti meg, hogy nem tudjuk elvinni, mert kell a pénz másra, azzal meg nem tudok mit csinálni, ne írjon ide... Jó? Aki csak azért ír ide, hogy szekáljon: "Miért nem viszed el a kutyát a doktorhoz? He???" annak csak az a válaszom: hogy "Miből???" A kérdésem pedig az volt, hogy "SZERINTETEK mi a baja", nem az hogy "Elvigyem-e dokihoz".
Elnézést, hogy így fogalmaztam, de nagyon felidegesítettek az ilyen kommentek...
Akkor sarkítva:
Szerintem a baja lehet---
Szalagszakadás= műtéttel gyógyítható. Amit okoz, ha nem műtik-ízületi gyulladás, porckopás,sántaság, ami a korral egyre jobban romlik.
Csípő probléma= műtéttel gyógyítható. Ha nem műtik, vannak gyógyszerek, amelyek csillapítják a fájdalmat. Vagy olcsók és mellékhatásuk durva, vagy drága, amit, ugye nem tudtok megvenni. Gyógyszer nélkül a kor előrehaladtával romlik az állapota és a végén nem bír felállni.
Kb ezek lehetnek a gondok egy lábnál, ha fél év alatt sem változott a helyzet.
És a toklász az akárhova befúródhat? Lehet, hogy pont a lábujjai között van... Jesszusom... A szüleimet rá kellene beszélni, hogy minél hamarabb hívjunk dokit, vagy vigyük el egyhez... Egyébként érdekes, mert mikor fut, vagy játszani akar, rendesen leteszi a lábát... És egy szálka miatt csak nem hordja így fél évig.
Jah, és bocs a tegnapi kommentem miatt, egy kicsit felidegesítettem magam egy hülyeségen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!