Mi történik a kutyával ivartalanítás után?
Nem kell elfelejtkezni a testmozgásról, illetve ellen kell állni a nagy boci-szemeknek, mikor kunyerál, és szigorúan csak az adagját adni neki.
Ennyi a recept, nem nagy ördöngősség.
ne már.
ne tegyél ilyet vele.
gondold magad az ő helyzetébe.
Gondolja magát az ő helyzetébe? Oké. Van két heréd, de sose használhatod. Ez jó? Nem.
Inkább legyen ivartalanítva, mert amit nem próbált, az nem hiányzik. És valóban, sok betegség megelőzhető vele.
az én szuka tacsim 6 hónaposan lett ivartalaníttatva. semmi változás. többet zabálna ha hagynám. de nem teszem. nem kövér. én nem vettem észre h kevésbé lenne játékos, meg mozgékony, de gondolom egyede válogatja.
annyit kell tudni az az ivartalan kuytusoknak 20-30%-al kisebb az energia igényük, de hát figyelsz arra h hizik e. ha elkezd hizni visszaveszel az adagjából és ennyi.
de nyugodtabb lesz.
jahh a 9 hónapos kanom is lassan ivartalanítva lesz, mert bár kijön a kanokkal, de mászik a csajokra ha kell ha nem.
meg nekem fontos az egészsége is, jobb igy nekik. fedezni soha nem menne amzgy sem, lévén h csak keverék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!