Bűzmirigy? Kutyám 5 éves, és még nem volt neki kinyomva! Ez baj?
Figyelt kérdés
Sosem mondta az állatorvos, hogy kellene. Egyáltalán, miért kell? Begale.2011. aug. 21. 00:45
1/10 anonim válasza:
Ha nem gyűlik be neki, akkor nem baj. Van, hogy nem ürül ki rendesen a váladék és emiatt begyulladhat, akkor kell kinyomni.
2/10 A kérdező kommentje:
ja értem :) akkor jó. neki még nem volt vele gondja, csak egyre több kutyás mondta, hogy az ő kutyájának bizony ki kellett nyomni. azthittem ez rita, de úgy tűnik, nem.
2011. aug. 21. 00:52
3/10 A kérdező kommentje:
ritka*
2011. aug. 21. 00:52
4/10 anonim válasza:
Ki szokott ürülni magától, de van, hogy a váladék benne felhalmozódik, és olyankor gyullad be, ami fáj a kutyának, és akkor ki kell nyomni.
5/10 A kérdező kommentje:
de azt észrevenném, ugye?
2011. aug. 21. 00:57
6/10 anonim válasza:
Igen. Pl. ekcémát okozhat, sokat nyalogatja, meg szánkázik a fenekével a földön.
7/10 A kérdező kommentje:
köszi :) 1-2 éve már szánkázott, pontosabban körbeforgott a fenekén, azthittük féreg, kapott is féreghajtót, és abbahagyta. lehet ez volt az? ha most évek óta nem csinálja, akkor ok, ugye?
2011. aug. 21. 01:05
8/10 anonim válasza:
Ha abbahagyta, akkor nem az volt. Viszont ha az volt, akkor előfordulhat máskor is, mert lehet ilyen visszatérő betegség nála, szóval ha látsz valami olyan jelet rajta, akkor vigyétek rögtön állatorvoshoz.
9/10 A kérdező kommentje:
rendben :) köszi mindenkinek!
2011. aug. 21. 01:19
10/10 anonim válasza:
Nekem bár cicám van de nekünk azért kell kinyomni a bűzmirigyét mert allergiás és hullik a szőre....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!