A bűzmirigy tisztítását minden kutyánál megkell oldani? Vagy esetleg magától kiürül?
Lehetnek kapcsolatban a bűzmiriggyel, jól olvastad, de mindenképpen vidd szakemberhez! Állatorvos állapítsa meg, hogy valóban probléma van-e, vagy nincs. Kozmetikában is kinyomják neked, de csak külön kérésre!
Én sem javaslom egyből a kinyomását, próbálkozz olyan étrenddel, ahol erőlködnie kell pár napig a kakival, így magától kiürül a bűzmirigy is! Jó esetben.
Egészséges állatoknál akár egész életükben hozzá sem kell nyúlni a bűzmirigyhez! Remélem segítettem!
Köszi a válaszokat!
Gondoltam arra is, hogy a vakarózás lehet a hőmérséklet különbség miatt is, ugyanis benti kutyu. De lehet beiktatok egy fürdetést.
Remélem nem a bűzmirigy lesz a probléma!
Melyek azok az ételek, amik ezen segíthetnek?
Utoljára is csak azt tudom mondani, hogy orvos tudja megállapítani a baját, így látatlanba járulékos cselekvésekből nem tudunk diagnosztizálni!
Mivel nem vagyok doki, még ha látnám sem biztos! A gombát rühöt felismerem! A bolhásság is okozhat nem csak vakarózást, de bőrirritációt, allergiát is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!