Még megszeretheti a vizet 3 évesen?
Sziasztok!
Szerintetek hogy szoktassam hozzá a 3 éves labrador-németjuhász keverék kutyámat,hogy megszeresse a vizet.A
labradorok állítólag nagyon szeretik a vizet.
Ugye még nem túl késő?
Én 3x voltam vele kinn a tónál.először csak a parton sétálgatott,másodszor már belemerészkedett addig,amíg leért a lába,és csak üldögélt.na és közben próbáltam finoman belelökködni,de nagyon utálta,így hagytam.harmadszor kivittem a kedvenc játékát,az elején még parázott,de 10perc után magától belevette magát a vízbe :D
annyira megtetszett neki,hogy alig tudtam hazahozni :)
pedig ő is már lassan 3 éves lesz!
próbáld meg úgy hogy azokat a játékokat viszed,amelyiket a legjobban szereti.Illetve az is jó,ha tudsz,menj bele a vízbe,ha látja hogy nem félsz,bátrabban követ.
Ha van kutyás társaság a környéken akikhez tudtok csatlakozni az is sokat segíthet.
Ha látja, hogy a haverok milyen jól elvannak a vízben a te kutyád sem akar majd kimaradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!