Cane Corso. (több kérdés? )
1.ez a kutya jó házörzö?
2. Szereti a gyerekeket? ( 5,12 éves)?
3. Azt mondják ugyan az mint a boxer csak feketébe. Ez igaz?
4. Nehezebben kapja el a betegségeket mint a boxer? ( mert azt mondják h a boxer könnyen elkapja a betegségeket )
5. Könnyen taníthatò ( kb. Mennyi idö alatt tanulja meg h pl. Ül, fekszik.)
6. Ja és a házörzésböl kifelejtettem h meg harapja-e a betöröket?
Hideg-ben fázik?
7. Hogy kell kiejteni h Cane Corso?
1. igen mert harci kutya
2. nem mert harcias
3. annyit tudok hogy feketék ezek a kutyák
4.ezt nem tudom , tartsd tisztán és talán megelőzhető
5.ha játékos kutyát akarsz ne ezzel a fajtával próbálkozz!
6.biztos hogy megharapja fiú de a lányt nem tudom hogy kifejletten harap-e mert töllünk 2 házzal arrébb van egy ilyen kutya és az meg se mukkan pedig harci kutya de az egyik pasinak is van fiú na az már harap de nagyon !
7. szerintem úgy hogy káni korzó vagy kani korzó :)
igen, jó házőrző
elvileg a gyerekekkel is elvan,nagyon türelmes de azért ne hagyd hogy a farkát/fülét tépjék..stb és ne hagyd őket egyedül a kutyával
nem ugyanaz,mint a boxer ez kicsit lomhább nem olyan pörgős
Tanítható persze nem egy németjuhász,de van esze neki is, okos
hidegben szerintem fázik,nem ajánlanám télen a kertben hagyni
káne korzó én legalábbis így ismerem :D
1. Igen, jó házörző.
2. Imádja a gyerekeket.
3. A boxernél jóval keményebb kutya
4. Nincs az bizonyítva, hogy a szervezete ellenállóbb lenne, mint egy boxernél. Jellemző örökletes betegségei vannak, pl könyök- és csípő dp. Ezért kell normális helyről venni.
5. Könnyen tanítható, viszont következetes gazdát igényel.
6. Ez egy olyan fajta, ami nagyon megköveteli a kutyaiskolát, és a határozott nevelést.
7. Nem erőssége a hideg tűrése, viszont megfelelően szigetelt kutyaházzal esetleg hőfüggönnyel tartható kint. Viszont nagy igényli az ember társaságát, ezért kinti benti tartása a legjobb szerintem.
7. Káne Korzó
Összességében, nagyon okos kutya, vérbeli házőrző, viszont kezdő gazdának csak kutyaiskolával. Szörnyű látvány egy neveletlen, agresszív corso, és nem is a legszerencsésebb.
Azt írja gyerekekkel jól megvan
Ja és ezt nem írtam de naggyon fontos, 10 éves kan toy uszkárral elvan
Volt már Rottweiler-ünk is nagyon okos volt
Ès ha szaporítótol vennénk akkor beteges lenne
Vannak olyan fajták amiket különösen nem kellene szaporítótól venni. Ilyen pl a corso. Kifogsz egy rossz idegrendszerű példányt, és kukkolhatsz...
Egy diszpláziaműtét áráról meg ne is beszéljünk.
Uszinak van egy 4 éves fia meg egy 6 éves "barátnöje" mindközül ö a leggyorsabb,
Energikus kutya
Egyik ismerősömnek már volt ilyen kutyája arról tudok beszélni.
1. Ha jön valaki jelez.
2. Nagyon szereti a gyerekeket.
3.Igaz. De vannak kevésbé nyomott orrú változatok is.
4.Valóban. Nem annyira beteges mint a Boxer.
5.Igen. Az nem tudom hogy mennyi idő de gyorsan megtanulja.
6. Valamelyik igen. De az ismerősöméké nem harapta meg. Csak ugatott ha jött valaki de ha bejött valami idegen magától akkor is békén hagyta. Nem fázik hidegben de kell neki egy kutyaól.
7.Kánekorzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!