Mi a véleményetek a törpe uszkárokról?
Figyelt kérdés
2011. aug. 20. 01:37
2/17 anonim válasza:
Szerintem aranyosak és nagyon okosan. Én nem tartanék uszkárt, mert nem tetszik a szőre, túl göndör és nekem túl körülményes. De külsőre szép, aranyos. Jelleméről annyit tudok, hogy kedves és okos. (melyik kutya nem?) :-)
5/17 anonim válasza:
Az uszkárok nagyon jó természetűek. Okosak, könnyen tanulnak.
Mondjuk nekem a közép uszkár a mérete miatt szimpatikusabb:)
6/17 anonim válasza:
Nem tetszenek az uszkárok bár nem tartanák mert nem az igényemnek megfelelő kutyák. De amúgy okosak kedvesek, engedelmesek ha következetes vannak nevelve. imádják a vizet!
7/17 anonim válasza:
Én őszintén szólva nem értem miért mennek ki a divatból. A törpék szerintem sokkal jobb lakás/családi kuyák mint a többi kistestű szobakutya, ami mostanában divatos.
A középuszkár is tök jó választás, az óriás meg még ÖV-ben is tök ügyes.
8/17 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó fajta, szépek, okosak, kedvesek. A yorkitól, csivavától meg ezektől az újonnan felkapott fajtáktól sokkal szebb és jobb kutyák, nem értem miért veszít a népszerűségéből. Agilityben is megállják a helyüket, kiváló sportkutyát lehet belőlük nevelni.
9/17 anonim válasza:
Túl kicsik. Ha már uszkár, akkor nekem kizárólag az óriás jön be, de az elég ritka magyarországon.
10/17 anonim válasza:
A felmérések szerint a világ második legintelligensebb kutyája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!