Mivel etetnétek kölyök kutyátokat?
Figyelt kérdés
Száraztáppal(milyen márka), esetleg konzerv...? Táplálék kiegészítőket adtok neki? Pl.: H vitamin, lazacolaj stb.
Egyelőre Arion tápot fog kapni (azt adták neki, ahonnan hozom)
Köszi a segítséget!
2011. aug. 19. 20:46
1/13 anonim válasza:
nekem 10 hetes havanese-m van és eukanuba small puppy tápot kap...de a zöldséges rizst és a csirke húst is imádja :)
2/13 anonim válasza:
Nekem van most egy 11 hetes Puklim. TESCO-s táp/konzer. Ételmaradék.
3/13 anonim válasza:
Ja és nem kap semijen kiegésszítőt mert ez egy jól tátplált szép szőrű kutának felesleges.
6/13 anonim válasza:
Én Joserával szoktam etetni a kölyköket, ízületvédőt kapnak (luposan gelenkraft)de szoktam adni főtt tojást, marha csontot, rizst, csirke belsőséget és húst főzve, kefirt, joghurtot
konzervet soha nem kapnak, nagyon sok kölyök kezd el tőle fosni.
7/13 anonim válasza:
Nekem bolognesem van, select gold junior tápot kap, abban am is van vitamin, mellé néha főtt húst és zöldségeket kap.
8/13 Törpapa Tigrincs válasza:
Kölyöktáp,ételmaradék.
9/13 anonim válasza:
Ha jó tápot veszel, nem kell kiegészítő.
Ajánlom a Belcando, Happy Dog(Nem NaturCroq, csak sima) tápokat. Sokan ajánlják az Acanát, Orijent, viszont azokban túl sok a fehérje, és az sem tesz valami jót nekik.
Ki kell tapasztalni. A Josera se rossz :)
10/13 anonim válasza:
a legjobb táp mellé is ajánlatos ízületvédőket adni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!