S. O. S Mit tegyek most szegényel?
Figyelt kérdés
Itt egy fekete csontsovány kutya a kapunkba! Befogadni nem tugyjuk mert 3 kutyánk van! Mit tegyek? Most nem kell senkinek kutya a faluban!!!2011. aug. 19. 20:05
1/11 anonim válasza:
tegyél ki neki egy kis kaját meg vizet. hívj a menhelyet vagy valami ilyesmit ott a környéken.
2/11 anonim válasza:
Adjál neki enni, inni, reggelre lehet, hogy tovább áll, vagy hazamegy.
De legalább ne éhesen menjen :(
3/11 anonim válasza:
Ja, keress a neten egy menhelyet és hívd ki őket.
4/11 anonim válasza:
Mi ilyenkor addig befogadjuk amíg nem találok neki gazdát!
Végig jártam az egész utcát a szomszéd faluba is elmentem és találtam gazdát. Találj neki gazdát vagy hívd a menhelyet, de ne hagy magára.
5/11 A kérdező kommentje:
Már meg ettem ittatam! Éz az a baj hogy a legközelebbi menhely Egerben van és nem jönnek ki kutyákért! De már tuti hogy holnap értesítem a Vidám mancsok állatvédő alapítványt!!!!!
2011. aug. 19. 20:15
6/11 anonim válasza:
Az Egri nekem sem jött ki. egyszer felhívtam őket mert valaki a parkolóba kirakott 5 kiskutyát egy szatyorba. Nekem is ekkor 3 kutyám volt de 2 nap és mindnek lett gazdija.
7/11 anonim válasza:
csinálj képet, rakd fel a környék legnépszerűbb apróhirdetés oldalára, hogy eltűnt, de te megtaláltad. Ha eltűnne a kutyám én ott keresném(nem elsősorban, de ott). Bár nem hiszem,hogy csak úgy elhagyták :(
8/11 A kérdező kommentje:
az a baj hogy nekem nem engedik meg hogy hazahozzam de ha minden igaz holnap megkérdezünk egy lehetséges gazdit! Remélem meglesz még holnap
2011. aug. 19. 20:19
9/11 A kérdező kommentje:
amúgy valami cigányé lehetett mert nagyon sovány és a nyakén látszik a kötél
2011. aug. 19. 20:20
10/11 anonim válasza:
ne cigányoz mert nem biztos az amit állítasz! Én sem csípem őket de azért csak óvatosan a rágalmazással!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!