Fehér, kis termetű kutyafajtákat mondanátok nekem?
Figyelt kérdés
A Westie-n kívül2011. aug. 19. 19:32
11/17 anonim válasza:
Tényleg a puli! Azt el is felejtettem. nagyon tudom ajánlani nekem is pulim van fekete színű.
12/17 anonim válasza:
kis, fehér, keverék kutya (menhely)
13/17 anonim válasza:
Nekem havanesem van teljesen fehér.
A havanese, bolognese, máltai selyempincsi - ezek eléggé hasonló kutyusok, imádni valóak. A pulit nem mondanám éppen kistestű kutyának.
14/17 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!!
2011. aug. 19. 20:07
15/17 anonim válasza:
16/17 anonim válasza:
A spiccek nagyon cukik de nagyon hullik a szőrük.Naponta kell porszívózni utánuk.A Bolognese kutyák mostanába olyan népszerűek lettek,hogy túl vannak tenyésztve és öreg korukra nagyon rossz idegrendszerűek lesznek.Persze vannak kivételek.De én nem ajánlanám.Nekem uszkárom van sokan a kűlső alapján itélnek és egy kis elkényesztetett kutyusnak tartják..de ez butaság!!A világ 2.legokosabb kutyája.Én imádom őket!És nem feltétlenül kell megnyírni minden féle fazonra!Kifejezetten család centrikusak.Ajánlom neked.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!