Hol csináltassam meg?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy Dobermann kutyát amiről már olvasgattam ís a neten és könyvegből is szereztem néhány fontos információt erről a kutyafajtáról.
Már nézegettem is róluk kepeket és láttam hogy valamelyiknek kupírozott füle és farka van de valamelyiknek viszont nincs.
nekem személyszerint jobban tetszenek azoka akutyák amelyiknek kupírozott a füle és a farka is ezért ha majd veszek szeretnem én is megcsináltatni,de nem tudom hogy ezt meg engedélyezik-e, és ha van rá lehetőség é nem minősül kutyakínzásnak akkor hol tudnám megcsináltatni ?
2011. aug. 19. 13:54
1/3 anonim válasza:
Ezt még a az is tudja aki a törvényt csinálja (nem tudom ki nem is érdekel :P) hogy a dobik ugy szépek h kupíroztatják őket na már most a törvény ezért engedélyezi :D ne állatkínzás :D
2/3 anonim válasza:
Igen engedélyezi szerintem is szebbe kupíroztatva :D
3/3 anonim válasza:
Általában maguk a tenyésztők viszik el, vagy csinálják meg pár napos korukban a kiskutyáknak. Inkább olyan kennelek után érdeklődj, ahol csonkítanak. De igyekezz, mert jövőre úgy néz ki betiltják, a dobi tenyésztők "örömére".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!