Honnan lehet megállapítani, hogy a border collie-m fajtiszta/fajtatiszta?
Figyelt kérdés
Történetem röviden a következő: mindig is ilyen kutyát szerettem volna, mert elég aktív életet élünk, hogy őt is kielégítsük és mert nagyon tetszik.:)
Majd 7főn láttam facebook-on, hogy az egyik ismerősöm gazdát keres egy a telkére bedobott kutyusnak (3kutya volt bedobva,abból csak egy maradt meg), aki teljesen úgy nézet ki mint a szomszédunk bordere (már amennyire én avatatlan "hobbiszemmel" fel tudtam mérni). A színét figyeltem, hogy mennyire hasonló helyen vannak a fehér és fekete foltok, stb. A kutyust attól függetlenül nagyon imádjuk, mert elhoztuk, de ha itt tudna valaki ez ügyben segíteni nekem, megköszönném.:)
2011. aug. 19. 13:01
21/22 (L) Bella (L) válasza:
Elég rosszak a képek. Első ránézésra azt mondanám, hogy nem fajtatiszta, túl sok benne a fehér, meg az orra is kicsit másmilyen. Dehát tudom is én:)
22/22 A kérdező kommentje:
köszi.:)
teljesen mindegy, egy tündéééér!:D
2011. aug. 22. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!