Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Honnan lehet megállapítani,...

Honnan lehet megállapítani, hogy a border collie-m fajtiszta/fajtatiszta?

Figyelt kérdés

Történetem röviden a következő: mindig is ilyen kutyát szerettem volna, mert elég aktív életet élünk, hogy őt is kielégítsük és mert nagyon tetszik.:)

Majd 7főn láttam facebook-on, hogy az egyik ismerősöm gazdát keres egy a telkére bedobott kutyusnak (3kutya volt bedobva,abból csak egy maradt meg), aki teljesen úgy nézet ki mint a szomszédunk bordere (már amennyire én avatatlan "hobbiszemmel" fel tudtam mérni). A színét figyeltem, hogy mennyire hasonló helyen vannak a fehér és fekete foltok, stb. A kutyust attól függetlenül nagyon imádjuk, mert elhoztuk, de ha itt tudna valaki ez ügyben segíteni nekem, megköszönném.:)

2011. aug. 19. 13:01
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
na ezen már látszanak a picikék.:)
2011. aug. 19. 13:36
 12/22 anonim ***** válasza:
esetleg egy olyan kép, amihez nem kell nagyító?
2011. aug. 19. 13:37
 13/22 A kérdező kommentje:
ezzel a képpel jelent meg a felhívás, hogy kell e valakinek a kicsi és facebook-ról csak kicsiben tudtam leszedni sajnos. De majd ha otthon leszek csinálok róla egy rendes képet.:)
2011. aug. 19. 13:38
 14/22 A kérdező kommentje:
Ja és még annyi, hogy egy komplett oltás mennyibe kerül neki?
2011. aug. 19. 14:16
 15/22 anonim ***** válasza:
Egy kölyökkutyáról nagyon nehéz megmondani,abból még bármi lehet.Mindenesetre csinálj róla rendes képeket,olyanokat,amiken jól látszik,akkor többt lehet mondani
2011. aug. 19. 14:23
 16/22 anonim ***** válasza:

hasonlít, de nem tartom valószínűnek, hogy fajtatiszta lenne.

Amúgy meg, ha már befogadtátok, és szeretitek akkor nem mindegy?:) szeressétek tovább :)

2011. aug. 19. 14:46
 17/22 A kérdező kommentje:
szeretjük, csak kíváncsiságból kérdeztem. sztem sem fajtiszta, mivel nem szokták "dobálni" azokat a kutyusokat. Szeretjük is nagyon!:)
2011. aug. 19. 14:53
 18/22 anonim ***** válasza:
a teljes oltássor 6-7 oltás darabja 2500-3000 Ft + a féreghajtás
2011. aug. 19. 15:04
 19/22 anonim ***** válasza:

FAJtiszta minden kutya,még a keverék is,tehát ez a kutya is az.

Viszont nem biztos,hogy FAJTAtiszta.

2011. aug. 19. 18:11
 20/22 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

[link]

[link]

íme a kutyus képei

2011. aug. 20. 07:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!