Rendelhetek kutyaruhát magyarországi oldalról ha Romániában élek? Kiküldik így is?
Azért kell kutyaruha, mert egy yorki végigdidergi a sétát, ha hideg van, ha nagyon fúj a szél vagy ha esik az eső...:P
Köszi a válaszokat!:)
Te tanulj meg helyesen írni...:P
Amúgy meg az én kutyim akkor is didereg, ha nagyon fúj a szél, és igenis kell neki ruha, ami megvédi a hidegtől mert nem 100 kilós.:P
A Yorki alapvetően terrier, kinti szolgálatra lett kitenyésztve, ettől fogva jó hőszigetelő szőre van. Azonban mivel divatfajta lett egyre többen tartják lakásban, és inkább birka módjára lenyíratják pár centisre a szőrét, mert hullik, sokat kéne vele foglalkozni... Ezek után nem csoda, hogy az alapban gazdag szőrzethez szokott kutya fázik már 15 fokban is. Nézzetek körül kiállításokon mekkora szőre van gyárilag egy Yorkinak, azoknak biztos nem kell "ruhácska". Pl neki:
A kérdésre: az, hogy szállítanak-e külföldre mindig a webáruháztól függ, azonban határon túli rendeléseknél igen magas szokott lenni a postaköltség.
Az én kutyimnak még egyszer sem volt lenyírva a szőre, úgyhogy...érted.:P
És nem divatból tartom, tudom milyen a jelleme egy yorkinak meg minden, sokat olvastam róla, ezekkel a dolgokkal mind tisztában vagyok!!!:P
A kérdésem nem ez volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!