Mit taníthatnék még beagle 1 éves kiskutyámnak?
LÉCCI ÍRJÁTOK MG H HOGYAN TANÍTSAM MEG NEKI !!
kan kutya
eddig ezekt tudja:
ül--->8 hetesen tanulta mg 1 hét alat
marad-->1 hét alat
pacsi-->2 hét allat
fekszik-->1 nap alat :D
kuszik-->1 nap allat
fut--> ezt már nem tudom mennyi idő allat tanulta meg
zebránál leül szétnéz
lábhoz igazodj sétánál
lábhoz
mit tanulhatna még?és hogyan tanitsam meg?1 hete tanitottam neki a "kuszik" feladatot!azt hiszem ennyit tud
Ha ez alatt azt érted, hogy olyan parancs, amit minden segédeszköz nélkül, 10 m2-en taníthatsz neki, az nem nagyon van. Talán ugat, forog, tolat elsősorban a dogdancing mozgásai.
De egy beagle-nek szerintem az agility, vagy a vadászvizsgák jobbak, mert ösztönösen sokat tud és szörnyen élvezi.
Az, hogy nem versenyzel vele oké, de igazad van a kutyának kell a foglalkozás, kell, hogy az agya is meg legyen mozgatva.
Az agility-hez elsősorban egy pálya kell. A legegyszerűbb, ha keresel egy pályát a közeletekben és ott gyakorolsz vele, de lehet a kertben is építeni. Különböző elemekből áll, itt találsz egy csomó infót és linkeket róla:
A "tolat"-ot én úgy tanítottam a kutyáimnak, hogy lábhoz igazodj után egyszerűen elindultam hátra. Nálam lefelé, test mellett nyújtott kéz, hátrafelé fordított tenyérrel a jele, de a kézjeleket mindenki magának választja. Kb. 10 perc alatt rájönnek, hogy mit akarsz tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!