Mi baja lehet a kiskutyámnak? Beagle. Sürgős!
Ez nem kérdés. Holnap reggel első dolgod állatorvos legyen!
Egyébként valami bőrirritációra gondolok.
Ez nem kérdés. Holnap reggel első dolgod állatorvos legyen!
Egyébként valami bőrirritációra gondolok. De amíg semmi nem biztos ne kenegesd semmivel. Ne hogy allergizáljon vele.
Egy rövid történet előzetesként:
Anno riadtan hívtam fel az állatorvosom időpontért, mert azt hittem, hogy a macskám rühes, s ezt közöltem is vele. Másnap a doki azzal kezdte a vizsgálatot, hogy megnézte a tappancsait s közben kifaggatott az egyéb tünetekről. (foltokban kihullott a szőre a nyakán és vakarta.) A doki közölte, hogy nem rüh és, hogy az általában a tappancsok (lábujjak között) környékén kezd először terjedni.
...és a lényeg:
Nem mondom, hogy rüh de tényleg az lenne a legjobb ha orvos látná azt a foltot.
A jobbik lehetőség az, hogy kimarta valami azt a területet és fáj neki, azért nyalogatja.
(Én ezt tartanám valószínűbbnek, főleg ha sétáltatok mostanában olyan helyen, ahol szórva volt valamivel az út. Sajnos nem csak a só az ami már, hanem a kálcium-klorid is, az meg még rosszabb, mint a sima útszóró só.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!