Emlékszik még a kiskutya az édesanyára és a testvéreire?
Figyelt kérdés
elszertnénk vinni,hogy találkozzanak,megigértük a tenyésztőnek,2 honapja van nálunk 7 hetesen hozztuk el nagyon szépen fejlődik szeretnénk ha látná a tenyésztő is.2009. ápr. 15. 12:41
1/6 anonim válasza:
Emlékszik, hogy ismerte őket, de nem tudja, hogy az anyja és testvérei. Csak játszótársat fog látni bennük.
2/6 anonim válasza:
Jut eszembe, ezek szerint az oltásai már megvannak?
3/6 A kérdező kommentje:
persze,hogy megvannak.betartunk mindent amit a doki mond,még olyan csippet is tett neki. bocs ha helytelenül irtam
2009. ápr. 15. 13:27
4/6 anonim válasza:
én akkor jártam a tenyésztőjénél a kiskutyámmal amikor 9 hónapos volt .. igazából se az anyukája,se a testvére nem érdekelte, csak a másik kutyámmal foglalkozott, aki mellett felnött ...
5/6 anonim válasza:
az én kutyám már találkozott a testvéreivel és a szüleivel, nem igazán jöttek ki, morogtak, de utána jót játszottak a tesók
szóval nem hinném h azonosítaná h a rokonai
6/6 anonim válasza:
Érdekes! Nekem vizslám van, a nővéreméktől kaptuk. Mikor elmegyünk hozzájuk az egyik tesója aki náluk maradt rögtön odarohan hozzá és sétáltatja a fülénél fogva. :) Nagyon édesek. Az anyja (aki sajnos már nem él) pedig mindig nyalogatta (puszilgatta), de mindenhol. Számomra teljesen családias volt a hangulat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!