Mit gondolsz erről a kutyáról?
Mit gondoltok a Boston Terrierről? Ritka Magyarországon? Van valamelyikőtöknek? :)
Aki esetleg nem ismeri:
02:42-es! Köszönöm,hogy írtál a fajtáról(és persze,köszi mindenkinek a kommenteket),és a saját tapasztalataidról,nagyon sajnálom a kutyádat! :(
Én még most nem szeretnék még egy kutyát,nekem is van egy 1éves boxerem,egy 2,5 éves francia bulldogom,és egy lassan 6 éves bordeaux-i dogom,egyenlőre még nem állok készen,hogy bővüljön a "család" :) ,csak nézegettem én már régebben is a Boston terriereket,már akkor is tetszettek,de tegnap láttam egy filmben,és egyszer majd be kell szereznem egyet! :)
felkészült, tapasztalt magas energiaszintű gazdiknak ajánlott aktív, gyors reagálású terrier, hiba lenne külsőségek alapján választani
a karaktere kb. mintha egy francia buldogot és egy pit bullt raktál volna össze...viszonylag ritka fajta, az alap természete miatt nem is lesz divatkutya:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!