Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Az ebtrend.hu-ról rendelt már...

Az ebtrend.hu-ról rendelt már vki?

Figyelt kérdés

[link]

innen szeretnék pórázt rendelni csak nem tudom mennyi lenne a kiszállítási díj mert nem írják...írtam e-mailt nekik..remélem holnapra már vissza írják...mert boltokba nem látok olyan pórázt amilyen nekem kéne és itt az oldalon van olyan és olyan színben, árban ami nekem megfelelne de ha sok a kiszállítási díj akkor nem éri meg nekem mx 500-600 ft szállítási díjat fizetnék ki

a webkutya.hu-n voltam igaz hogy ingyenes a házhoz szállítás de 2500-3000 Ft és annál több egy póráz annyit nem akarok egy pórázra kiadni...akármilyen jó minőségű...

2011. aug. 18. 20:31
 1/3 anonim ***** válasza:
én ma webkutya.hu-n és galpetdhop.hu-n rendeltem dolgokat és webkutyán ingyenes a kiszállás a gálpetshopon pedig 790 Ft :)
2011. aug. 18. 20:36
 2/3 A kérdező kommentje:

ezeken voltam már...csak a webkutyán drágák a pórázok

a másikon pedig nem találtam olyat ami tetszik..

lehet hogy p*csásan hangzik de rózsaszín pórázt szeretnék a bichonomnak hogy ne hidjék azt hogy fiú mert most kék mintás van neki mert ezt is kaptam egyik ismerősömtől...és idegesít hogy minden 3.ember aki megállít kisfiú a kutyus??

azt akarom hogy messziről lássák hogy lány és ne állítsanak meg folyamatosan..hogy ők keresnek a szukájuknak fiú kutyát stb...

2011. aug. 18. 20:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Csak egy kattintás az egész és megtudod! :) :

Rendelési információ

Termékeinket megrendelheti telefonon is a 06 30-900-77-20-as telefonszámon.

A fizetés jelenleg csak előre utalással, vagy bankszámlára való befizetéssel történhet:

A teljes összeg kiegyenlítése banki átutalással történik.

A csomag küldése az átutalást követően esedékes.

A megrendelés összegét kérjük a következő bankszámlára utalja:

Eb-Trend Kft.

10402506-50515055-54551002

A megjegyzésben kérjük tüntesse fel a nevét!

Amennyiben nem tud utalni, az összeget befizetheti bármely K&H bankfiókban közvetlenül a számlára!

A házhozszállítás jelenleg mindenhova ingyenes!

Ruháink az alábbi üzletekben személyesen is megvásárolhatóak:

6000 Kecskemét, Halasi út 18. (Pet City Állatorvosi rendelő mellett)

2011. aug. 18. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!