Az ebtrend.hu-ról rendelt már vki?
innen szeretnék pórázt rendelni csak nem tudom mennyi lenne a kiszállítási díj mert nem írják...írtam e-mailt nekik..remélem holnapra már vissza írják...mert boltokba nem látok olyan pórázt amilyen nekem kéne és itt az oldalon van olyan és olyan színben, árban ami nekem megfelelne de ha sok a kiszállítási díj akkor nem éri meg nekem mx 500-600 ft szállítási díjat fizetnék ki
a webkutya.hu-n voltam igaz hogy ingyenes a házhoz szállítás de 2500-3000 Ft és annál több egy póráz annyit nem akarok egy pórázra kiadni...akármilyen jó minőségű...
ezeken voltam már...csak a webkutyán drágák a pórázok
a másikon pedig nem találtam olyat ami tetszik..
lehet hogy p*csásan hangzik de rózsaszín pórázt szeretnék a bichonomnak hogy ne hidjék azt hogy fiú mert most kék mintás van neki mert ezt is kaptam egyik ismerősömtől...és idegesít hogy minden 3.ember aki megállít kisfiú a kutyus??
azt akarom hogy messziről lássák hogy lány és ne állítsanak meg folyamatosan..hogy ők keresnek a szukájuknak fiú kutyát stb...
Csak egy kattintás az egész és megtudod! :) :
Rendelési információ
Termékeinket megrendelheti telefonon is a 06 30-900-77-20-as telefonszámon.
A fizetés jelenleg csak előre utalással, vagy bankszámlára való befizetéssel történhet:
A teljes összeg kiegyenlítése banki átutalással történik.
A csomag küldése az átutalást követően esedékes.
A megrendelés összegét kérjük a következő bankszámlára utalja:
Eb-Trend Kft.
10402506-50515055-54551002
A megjegyzésben kérjük tüntesse fel a nevét!
Amennyiben nem tud utalni, az összeget befizetheti bármely K&H bankfiókban közvetlenül a számlára!
A házhozszállítás jelenleg mindenhova ingyenes!
Ruháink az alábbi üzletekben személyesen is megvásárolhatóak:
6000 Kecskemét, Halasi út 18. (Pet City Állatorvosi rendelő mellett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!