11/22 anonim válasza:
Véleményem szerint csak néha van ott.Vagy elég rendszeresen takarítsák azt a pár négyzetméteres helyet...Láttam én már ennél nagyobb helyen kutyát állandóan bezárva,de se a hely,se a kutya nem így néztek ki.Amúgy,egy állandóan bezárt kutya már rég szétszedte volna azt a ketrecet,nem egy olyan stabil építménynek néz az ki...Főleg egy ilyen roti típusú kutyuli...
12/22 anonim válasza:
Szegény kutyus, ez már állatkínzás. Én is kennelben tartom a kutyám, de az kb. 6X nagyobb ennél, és én el szoktam vinni sétálni, és ki szokzam engedni az udvarba. Jah, és a mi kennellünk ennél 1000- szer jobb állapotban van..
13/22 anonim válasza:
mivel totálisan ki van taposva a fű a kennel minden négyszetcentiméterében, nem hiszem, hogy napi 1 órát van ott..
14/22 anonim válasza:
Látszik a pofáján szegénynek, milyen szomorú...én a gazdáját zárnám be oda néhány évre.
Ennél a halál is jobb. De nem feltétlenül altatják el a menhelyen, találnának neki gazdit.
15/22 anonim válasza:
Szerintem nem szabad.A kutyának kell a tér.
16/22 anonim válasza:
Nekem ugy tűnik, mintha a gazdik építkezés, vagy újítás közepette lennének. Lehet ez egy ilyen improvizált, ideilenes ól. lehet hogy tévedek, de akkor is szerinte igy van. Nem kell mindjárt az állatkínzó címet ráragasztani.
17/22 anonim válasza:
Ha van pénzük építkezni, lehetne egy normális kifutót is csinálni a kutyának, és nem egy rozsdás lábasból itatni...
18/22 anonim válasza:
jelentsd fel őket a jegyzőnél.
19/22 anonim válasza:
durva lehet szegénynek a nyári jégesős záporok idején.. az a nád nem sokat védhet.. :( nekünk is kennelbe van a kutyánk, én ezt nem nevezném annak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!