Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan tudnék rá gyűjteni?

Hogyan tudnék rá gyűjteni?

Figyelt kérdés
Jövőre szeretnék venni egy fajtatiszta kutyát, tudom mennyibe kerülne maga a kutya, és az eltartása is, így összeadtam hogy kb. 200000 FT kell a kutyára költenem az első 3-4 hónapban, utána már évi 100000 környékén. Diákmunkát vállalnék, de azt csak 15 éves kortól lehet, én meg csak 13 vagyok. Van valami módja annak, hogy összetudjak gyűjteni egy kis pénzt? Eddig 40000-van, szülinapokból, és egyéb ünnepkéből, és 1-2 ezer a házimunkából. A szüleimet megpróbálom rávenni, hogy adjanak zsebpénz a házimunkákért, viszont azért kapok 500FT-ot, h felporszívózom mindkét emeletet, letörölgetek, felmosok, elmosogatok, kipucolom a fürdőszobát. Hogyan próbáljam meg rávenni őket, hogy egy kicsit többet adjanak? Mert ha mindennap kapnék ennyit, akkor sem igazán lenne meg az ára, de minden nap nem is csinálhatom meg, mert azt mondják felesleges, és akkor nem kapok érte pénzt :/ Vagy esetleg van valami más pénzszerzési lehetőség is ennyi idősen? Mindent megtennék egy kutyáért. Ja, és Székesfehérvár környékén lakom, ha ez számít valamit...
2011. aug. 17. 16:25
1 2
 11/11 anonim válasza:
már alapból nagyon rosszul indul ez az egész hogyha a saját szüleidtől kérsz pénzt azért mert takarítassz.. kutya kötelességed segíteni nekik amiben csak tudsz,mert ugye nem te építettél tetőt a fejed fölé és nem saját magadnak teremted elő a kaját.. várj még pár évet elmész dolgozni nyáron és megkeresed rá a pénzt.nagy felelősség a kutyatartás, főleg ha 13 vagy
2011. aug. 17. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!