Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egész nap ugató kutyák. Lehet...

Egész nap ugató kutyák. Lehet valamit tenni?

Figyelt kérdés

Társasházban lakom, nekem is van kutyám. A környék viszont családi házakkal van tele, minden háznál kutya. 2 kutya egyszerűen nem bír magával és egész nap ordítanak, ráadásul az egyiknek vinnyogó visító hangja van, a másiknak öblös mély, zeng az egész környék tőlük, folyamatosan.

Elhiszem, hogy az emberek szeretik a kutyájukat, én is imádom a sajátomat, de ez nem normális. Mit lehet ilyenkor tenni?!!!

2011. aug. 16. 19:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Lehet kapni kutya ellen ultrahangos kütyüt. Talán ,ha az ugatósra ráirányítod, elhallgat.
2011. aug. 16. 20:32
 12/13 anonim ***** válasza:

Neked milyen kutyád van, Kérdező?

Csak mert kutyafajtától is függ az ugatás.

Például a labradorok viszonylag békések, csöndesek, mintha lusták lennének az ugatáshoz is. A pulik ezzel szemben folyton dühöngenek, sipítoznak.

Többnyire nem nevelés kérdése az ugatás. Esetleg ha jól el van látva kajával az állat, folyton eszik, tömik, attól kissé lelassul, lustul az állat. Na de ki az a hülye, aki azért hizlalja a kutyát, hogy csöndben maradjon?!

2011. aug. 16. 21:30
 13/13 anonim ***** válasza:

Az én egyik kutyám marha ugatós volt. Én vízspricceléssel leszoktattam róla. :)

Egyébként szerintem egy fizikailag,és szellemileg is megfelelően lefárasztott kutya nem ugat folyton.

Nekem az a tapasztalatom,hogy ezek a folyton ugatók azok,akik sosem voltak kerten kívül,unatkoznak,így vezetik le az energiát.

Sajnos a gazdikat sem érdekli, ki se néznek, legalábbis nálunk,hogy mit ugatnak, de ugyanez a szitu. Az egész utcában az én 2 kutyám van csendben, egész éjjel megy a blökikórus.

2011. aug. 17. 06:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!