Igen német juhász, mert itt csak kertes házak vannak. A német juhász van legtöbbször, de rengeteg a keverék, a rottweiler, westie, spicc, skót juhász, kaukázusi, vagy olyan jellegű kutyák, de van orosz fekete terrier is, meg yorki... Szóval van itt több ritkább kutya is.
2009. ápr. 14. 15:15
12/26 anonim válasza:
Beagle, Westie, Yorkie, Labrador retriever, Golden retriever, Német juhász.
2009. ápr. 14. 16:25
13/26 anonim válasza:
Most komolyan nem értem,hogy egy ilyen kérdésnél mégis mit lehet lepontozni....Csak tudom már,hogy milyen kutyát látok a leggyakrabban.Annyiszor megfogadtam már,hogy nem írok több választ állatos kategóriában,mert mindegy,hogy mi a kérdés,úgyis lepontoz valami idióta, óvodai végzettséggel(nem érint túl mélyen a dolog,ettől függetlenül baromi gyerekes,és szánalmas dolog lepontozni valakit csak azért mert esetleg más a véleménye)
Tényleg érthetetlen számomra...Tudományok témakörben miért nem divat vajon ez a lepontozgatósdi????Még sose szóltam ilyesmiért,de komolyan érdekelne,hogy mit lehet ezen lepontozni....
A 14:30-as.
2009. ápr. 14. 17:03
14/26 anonim válasza:
Talán azért pontoztak le mert nem tetszik nekik a fajta... Vagy félreértették, hogy mi ez a remélem még 10 évig nem megy ki a divatból. Egyébként az összes többi témában is megy ez a lepontozás, szóval ne idegeskedj azon amikor lepontoznak. Máshol is lepontozzák a hasznos választ, meg azt is ami nem hasznos vagy haszontalan, csak egy vélemény (pl hányszor mosod a hajad...) :D
2009. ápr. 14. 17:07
15/26 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam senkit le! Csak érdekelt az emberek véleménye, neten nem találtam semmilyen statisztikát, de én itt panelok között nagyon sok kicsi fehér kutyust látok. Egyenlőre nem tudom eldönteni, hogy az jó dolog-e ha néhány fajtából ennyire sok van.
Egyébként én sem értem nagyon sokszor, hogy miért pontoznak le valakit főleg olyan kérdésnél, ahol nincs rossz válasz...
2009. ápr. 14. 17:21
16/26 anonim válasza:
Mi kertes házban lakunk és erre felé a németjuhász , puli és labradort látok legtöbbet.
2009. ápr. 14. 20:13
17/26 anonim válasza:
Sztem korcs kutyiból van a legtöbb:)
2009. ápr. 14. 20:40
18/26 anonim válasza:
Nekem Yorkim van egy Amerikai Staffordshiere terrierrel együtt valamint férjemnek emellett van Rottweilere is. Roti a férjemnek fiatal srác kora óta van, ő ebbe a fajtába van beleszerelmesedve, ezért volt nagyon maga alatt amikor a szomszéd Am. steffordshierei átjöttek és széttépték annó a szülei házánál a kutyáját...:(Így kapott tőlem egyet ajándékba. Mi már külön költöztünk, hoztuk a kutyusainkat is. Remekül vannak nevelve, igazán embercentrikusak. Mi is vidékiek vagyunk, itt inkább a korcsok az elfogadottak, azt, hogy valaki meg egy ilyen- olyan tenyésztőtől vegyen kutyát, pénzért(!) egyszerűen felfoghatatlan. Szüleimnek el sem mertem mondani, hogy mennyibe került az a tk-ves kis roti...A mai napig nem tudják, csak a fele sztorit..:)Jah, és minden nevelés kérdése ezeknél a harci kutyáknál. A 9 hós kisfiúnknak a kezéből esznek. Őrülten figyelnek rá. Viszont ami igaz az igaz, ha ide bejön egy állat az udvarunkba, élve nem kerül ki...Furcsa módos valahogy egyre ritkább a cica kolónia...
2009. ápr. 14. 20:46
19/26 anonim válasza:
Én németjuhásazból láttam többet
2009. ápr. 14. 21:18
20/26 anonim válasza:
Itt yorki,shih-tzu,Jack russel,beagle,uszkár,spániel,hawanese van sok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!