Melyek a legnépszerűbb kutyafaják manapság?
Figyelt kérdés
Ha lementek az utcára, vannak egyes fajok amiből többet láttok, mint másokból?2009. ápr. 14. 13:56
1/26 anonim válasza:
én ost rengeteg beaglet látok,meg talán border colli(ne tudom hogy irják),sok kis fehéret is(máltai,bolognese,havanese),és yorkit is,bár azt annyit nem.nekem is azok vannak,ugyhogy én figyelem.tegnap beentünk Esztergomba sétálgatni,a szokottnál 5xannyian voltak,és csak egy yorkit láttam.westit is egyet.de mondom,fehérből egy csomót.
2/26 anonim válasza:
Legmélyebb sajnálatomra az olcsó a legnépszerűbb!!!
Aztán leadják Őket mert betegek lettek....
3/26 anonim válasza:
Havanese,yorkie,és beagle.Egyre többet látni belőlük,de az abszolút győztes a havanese.Csak remélem,még egy jó 10 évig legalább nem mennek ki a divatból...
4/26 anonim válasza:
1.Beagle
2.Bolognese
3.Yorki
vlaki egyet ért velem :D ??
5/26 anonim válasza:
Német juhászt ne felejtsétek, nálunk rengeteg van...
7/26 anonim válasza:
Sztem a Golden és Labrador retriever a legszebb és nagyon okos, bölcs és hűséges is...
8/26 anonim válasza:
nállunk a labradorból elég sok van de olyan buta mindegyik -_-
9/26 anonim válasza:
beagle,yorki,bolognese,németjuhász
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!