Hogy tartsak úgy kutyát, hogy apám időnként megverné?
Apámnak ilyen hülye agresszív felfogása van, akit úgy neveltek a szülei, hogy verték a szülei, vagyis Ő azt mondja rá, hogy rendesen "megnevelték". És nem bírom megértetni vele, hogy nem lehet a kutyát veréssel nevelni. Ő akkor is azt mondja, hogy De lehet. És hiába mondom neki, hogy nézzen már meg pár nevelési könyvet, melyik írja azt, hogy verjük a kutyát.
Azt mondja akkor se érdekli, neki az az elve, hogy "a kutyát időnként el kell verni, hogy tisztában legyen azzal, hogy ki a főnők"
Régen is volt kutyánk, és apám adni akart neki valami kaja darabot, a kezéből, hogy vegye el, a kutya izgatott volt, és mikor elkapta, megharapta VÉLETLENÜL apám ujját. Hát erre apám iszonyúan elverte... :'(
És most szeretnék egy kutyát, de nem tudnák vele 0-24 órában lenni, hogy "vigyázzak rá", nehogy "megneveljék".
És hiába mondanám apámnak, hogy ne nézzen rá, ne hívja oda, ne adjon neki enni, hozzá se szóljon, ne simogassam, nem bírná megállni. És az a pláne, hogy olyan fajtát szeretnék, ami aztán nem tűrné el, egy idő után, ha nagyobb lenne, hogy megverjék, mert az keményen megvédené magát, és megharapná apámat, akkor meg elaltatnák a kutyám.
De azt se bírom felfogatni vele, hogy veréssel nem nevelünk kutyát, mert mivel Őt is így "nevelték" a szülei, Ő ezt természetesnek veszi.
Hogy tartsak úgy kutyát, hogy nem bírom felfogatni apámmal, hogy ne bántsa már, de nem is tudok a kutyára vigyázni 0-24 órában?
Hát tudod én az olyan embert verném meg aki ezt csinálja a kutyával!!!!(már bocs)
Amúgy mennyi idős vagy?
És pls ne tarts kutyát míg apáddal élsz!
Nagyon akarok egy kutyát, de azt meg nagyon nem akarom, hogy így nőjön fel. Nekem is elég szar volt, hogy apám mindenért megvert...
Már ezerszer kértem anyámat, hogy beszéljen már vele, hasson m,ár rá, de az a helyzet, hogy anyám se tud apámra hatni sehogy...
Elköltözni meg sajnos mér 4-5 évig nem tudok :(
Sajnálom..:/
Nagyszüleidnél nem lehet kutyád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!