Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van egy kis patkányozókutyám...

Van egy kis patkányozókutyám és hoztam most mellé egy lány pitbull keveréket ami már elhagyta a növésbe a patkányozókutyát? Miért harcolnak egymással időnként? És Nem fogja bántani a nagyobb kutya a kisebb termetű kutyát?

Figyelt kérdés
A kisebb kutya 2 éves a pitbull keverék pedig 3 hónapos!!Előre is nagyon szépen kösz a válaszokat!!
2010. dec. 30. 18:24
 1/5 anonim ***** válasza:
rangsort alakítanak ki. lehetséges, hogy bántani fogja, de én ezt nem várnám meg...
2010. dec. 30. 18:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet én vagyok a hülye... De mi az a patkányozókutya? Milyen az?
2010. dec. 30. 18:45
 3/5 anonim ***** válasza:
A 3 hónapos még nem harcol, hanem játszik. Az meg a te dolgod, ha kamaszodik, mit engedsz meg neki.
2010. dec. 30. 20:58
 4/5 anonim ***** válasza:

a pitbull a célirányos szelekciónak köszönhetően már 3 hónaposan is komolyan gondolhatja a harcot... láttam már ilyet. (és nem, nem a szocializációtól függ)a keveréksége nem feltétlenül "puhít" rajta.

lehet, hogy rekeszteni kell őket majd egymástól.

2010. dec. 30. 21:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogy tapasztalatlan kutyás miért vesz több kutyát magához hobbiból?

Előbb megveszi a kutyákat, aztán elkezdi nézni, hogy mit is csináljon velük... :-/

Annyi minden dolog van, ami egy jól szocializált kutyához kell. Ha ezeket mind tudod és megteszed, akkor semmitől sem kell félned. De ha csak egyvalamire koncentrálsz, akkor sosem lesz megbízható kutyád.

2011. jan. 1. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!