Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kenneltartás mi a vélemény?

Kenneltartás mi a vélemény?

Figyelt kérdés
Nekem 2 kutyám van egy drótszőrű Foxterrier és egy Puli. Estére be szoktam őket zárni mert már nem egyszer előfordult hogy megmérgezték a kutyáimat. Én úgy vagyok vele hogy így legalább látják hogy be vannak zárva. Mondjuk most vettünk egy kis kutyát ami később nagy lesz és majd azt és azzal a többit is kiengedjük északára mert már egy jó ideje nem volt mérgezés a környéken. De amúgy egész nap ki vannak engedve és minden nap sétálunk. Te tartanád kennelben a kutyád? Miért?
2011. aug. 16. 10:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát ha csak éjszakára vannak bezárva, az nem nagy tragédia szerintem, ha mellette egész nap szabadon vannak, és sétálva is viszik őket.

Én nem tartanám kennelben a kutyámat.

2011. aug. 16. 10:21
 2/5 anonim ***** válasza:

3 kutyánk van, mindhárom szabadon. Szoktam őket sétálni vinni, de nem minden nap, heti két-háromszor. Az egyik néha kilóg, de csak akkor, ha én elmegyek és jönne velem, mert azt hiszi, hogy séta van. Szóval mindig javítjuk a kerítést, mert ő mindig talál egy kiutat, de ezért nem fogom megkötni, vagy kennelbe zárni.

Régen volt kennelben kutyánk, igaz vittük őket sétálni, meg az udvarra is kiengedtük őket, hogy mozogjanak, de azért csak nem az igazi, most már tudom.

A kennel hasznos dolog, hogyha pár órára kell bezárni, mert vendégek jönnek, stb. Én például kifejezetten utálom, mikor a gyerekek nyúzzák a kutyáim és ott kell lenni készenlétben, hogy nehogy a kutya megunja és odakapjon. Mi úgy oldottuk meg, hogy az udvaron belül van egy kisebb kerítés és ott tudjuk őket hátrazárni.

2011. aug. 16. 10:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs vele gond, sőt, amikor kiengeded, alig várják hogy feladatot kapjanak, kicsattannak az energiától :)
2011. aug. 16. 10:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Én semmiképp sem tartanám kennelben,inkább bent van a házban éjszakára.
2011. aug. 16. 10:51
 5/5 Pipis ***** válasza:
Szerintem teljesen rendben van, ez visz egy kis rendszert is az életükbe ilyen téren is:)
2011. aug. 16. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!