Miért mérgezik meg a kutyákat?
de megjegyzem az én kutyáimmal semmi baj, jól neveltek, kerítésen belül vannak mindig, kisgyerekek járnak át hozzánk, hogy játszanak velük, sőt, egy anyuka pár napja megkért, hogy hadd járjon velünk a kislányával kutyát sétáltatni (nekik nincs kutyájuk, csak a kislány annyira szereti az enyémeket)
na most ebből az egyik kutya egy keverék 30 cm marmagasságú óóóriási vadállat, Pocak névre hallgat...
a másik egy tigriscsíkos hollandjuhász jellegű menhelyi keverék - a fél falu úgy hívja, hogy a sátán kutyája...
(igazi neve Manó, talán nem véletlenül nem Agyar meg mittudomén...)
a harmadik egy közép ázsiai kan, na azt már megérteném, hogy félnek tőle, de olyan jól nevelt, hogy tőle csak a rossz indulatú emberek féljenek, másra nem támad.
ez tehát a kis csapat.
happy doggal etetek és főzök rájuk, minden nap 1-2 de akár 3 órát is sétálok velük, ezen kívül szinte folyamatosan velük vagyok, játszom, stb...
kutyasuliba járunk sima kiképzésre, ÖV-re és agilityre...
tehát a kutyák finoman szólva normálisan vannak tartva.
méégis van pár barom állat, akik személyesen meg névtelen telefonban fenyegetőznek, hogy megmérgezik a kutyáimat, bombát dobnak a kertbe (!), meg hogy engem is megveretnek...
na most egy 21 éves lány vagyok, nagyon bátornak kell lenni, hogy az apja börtönviselt haverjaival megveressen valaki...:P
áááá... nagy az isten állatkertje...(és alacsony a kerítés...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!